lørdag den 11. februar 2012

Bøf med og uden peber



En sejltur i rigtig vinterkuling (se billedet ovenfor) i december 2011 bød på et besøg i restaurant Steaks & Seafood om bord på motorfærgen "Kronprins Frederik".

Når restauranten hedder Steaks & Seafood, skulle man jo tro, at der var et godt udvalg af bøffer i forskellige størrelser og udskæringer, som det nu engang hører sig til på en bøfrestaurant. Men nej: Menukortet bød på én slags bøf, der kunne fås henholdsvis med og uden peber. Der er godt nok skåret dybt i udvalget.

Et plus var dog den venlige og kompetente betjening i restauranten. Det hjalp lidt på humøret efter det skuffende kig i menukortet.

Siden da har Scandlines nok engang haft fat i sparekniven, og nu er også personalet forsvundet fra restauranten. Tilbage er kun ét sted at spare, og det er at fjerne peberet, så man kun kan få bøf uden peber ...

Det er prisværdigt, at Scandlines investerer i nye færger på Gedser-Rostock. Det var også tiltrængt - "Prins Joachim" og "Kronprins Frederik" er fine skibe, men dedikerede bilfærger bliver de aldrig. Men hvis folk skal vælge færgen frem for den kommende tunnel er service en vigtig konkurrenceparameter. En rute som Gedser-Rostock med en overfartstid på syv kvarter fortjener en ordentlig a la carte restaurant, hvor man kan vælge mellem mere end bøf med og uden peber - og hvor maden bliver serveret af kvalificeret personale. Måske kan man så - ligesom visse luftfartsselskaber spekulerer meget i - få tillægsydelserne om bord til at give en pæn meromsætning per kunde. Hvem ved?

Mange hilsner
Thomas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar